LA PERMANENT D’EUPV DÓNA EL VIST-I-PLAU AL TREBALL DE LA COMISSIÓ NEGOCIADORA

La direcció de la formació d’esquerres traslladarà al Consell Nacional el que considera l’acord “possible ara mateix” per tancar una coalició amb l’esquerra plural[@more@]La Comissió Permanent d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), reunida aquesta vesprada a València, ha donat el vist-i-plau al treball de la comissió negociadora que ha estat preparant l’acord amb altres formacions de cara als comicis autonòmics de 2007 i ha valorat “molt positivament” la tasca feta fins ara.

 

Així, la nova direcció, que amb una mitjana d’edat de 38 anys és la més jove en la història de l’organització, va analitzar el document programàtic i el protocol electoral, als quals va afegir una sèrie d’aportacions de diferent caire per ser debatudes amb les altres forces. A més, també es va analitzar la composició de les llistes queda pendent de completar i definir a la reunió multilateral de demà. En tot cas, la Comissió Permanent portarà al Consell Nacional el que considera “l’únic acord possible ara mateix” per poder tancar una coalició de cara als propers comicis.

 

En acabar, serà el Consell Nacional que se celebrarà el proper dissabte dia 2 de desembre l’òrgan que haurà d’aprovar els termes de l’acord i, en el seu cas, convocar el referèndum entre els afiliats que haurà de ratificar definitivament la coalició. La Comissió Permanent, a més, ha proposat que l’òrgan de coordinació de la coalició amb la resta de forces vetlle per evitar “contradiccions programàtiques o de qualsevol tipus que es puguen produir” des de la signatura de l’acord i abans i després de les eleccions.

 

 

València, 29 de novembre de 2006

GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.