EU-VERDS-L’ENTESA DIU QUE NO ACUDIRÀ A CAP REUNIÓ PER DESENVOLUPAR L’ESTATUT

El portaveu adjunt, Joan Antoni Oltra, ressalta que l’oferta de diàleg del Consell i el president Camps “no tenen credibilitat, com s’ha vist en els debats de la llei electoral”[@more@]

El portaveu adjunt del Grup Parlamentari d’Esquerra Unida-Verds-l’Entesa a les Corts Valencianes, Joan Antoni Oltra, ha anunciat que el seu grup no acudirà a cap reunió convocada pel Consell o pel grup parlamentari del Partit Popular per desenvolupar l’Estatut d’Autonomia. Oltra ha assenyalat que el Consell i el president del mateix, Francisco Camps “no tenen cap tipus de credibilitat per llançar una oferta de diàleg institucional al volant de les lleis que desenvoluparien el contingut de l’Estatut després del que ha passat amb la llei electoral. El PP no ha fet cap cessió, s’ha tancat en banda en el tema de la barrera electoral, ens ha deixat sense reforma de la llei i ara pretén obrir un diàleg, a pocs mesos de les eleccions, sobre el desenvolupament estatutari”.

 

“Els socialistes faran el que estimen convenient però nosaltres no anem a contribuir a llavar-li la cara a un Consell que ha tingut un comportament absolutista tot aquest temps”, va assenyalar Oltra, qui, a més, va recordar que “la nostra formació va votar en contra d’aquesta reforma poruga i insuficient. Per tant, no ens sentim responsabilitzats pel desenvolupament de l’Estatut tot i que si es presenten una sèrie de lleis treballarem i presentarem esmenes per a, dintre de les nostres possibilitats com a formació en minoria, aconseguir el millor text possible”. “El que no estem disposats a fer és contribuir a donar una imatge de diàleg per al Consell que no correspon a la realitat”, va dir per concloure.

 

València, 29 de novembre de 2006

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.