EU EXIGEIX A L’AJUNTAMENT DE VALÈNCIA QUE INTERCEDISCA DAVANT EL CONSELL PER A REBRE A LES VÍCTIMES DEL METRO

El candidat d’EU a l’alcaldia de València, Amadeu Sanchis, ha exigit que l’Ajuntament de València intercedisca davant el Consell per a rebre els familiars de les víctimes de l’accident de metro. Sanchis ha denunciat que "Camps continua donant l’esquena als afectats per la tragèdia del metro de València i proba d’açò és que ja ha passat un mes des que els familiars demanaren una reunió amb el cap del Consell sense que esta s’haja produït".

[@more@]

El cap de llista d’EU a l’Ajuntament de València ha lamentat que "les víctimes de l’accident de la línia 1 no es troben entre les prioritats del president de la Generalitat" i ha exigit a l’Ajuntament que "demostre més sensibilitat que el Consell i intercedisca perquè els afectats siguen rebuts el més prompte possible".

Amadeu Sanchis critica que "Camps no només no ha donat la cara davant les víctimes, sinó que tampoc ho va fer a les Corts davant la resta de la societat valenciana". El candidat d’EU a l’alcaldia de València denuncia que "set mesos després del tràgic accident, la línia 1 del metro de València manté les mateixes carències de seguretat que provocaren l’accident del passat juliol, amb el perill que açò suposa per als seus usuaris".

València, 5 de febrer de 2007

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.