PACO SANZ ENCAPÇALARÀ LA CANDIDATURA D’ESQUERRA UNIDA A L’AJUNTAMENT DE L’ALCÚDIA

Baix el lema de “Compromís per l’Alcúdia” Esquerra Unida aspira a ser el referent dels valors de l’esquerra transformadora, l’ecologisme i el valencianisme

Paco Sanz. Candidat de L'AlcudiaEl col·lectiu d’Esquerra Unida de l’Alcúdia ha decidit que Paco Sanz, torne a encapçalar la candidatura d’aquesta força política al municipi de l’Alcúdia.

 

[@more@]Paco Sanz, regidor actualment de l’Ajuntament de l’Alcúdia, ha decidit dedicar-se de manera més exclusiva al seu poble i al treball en els moviments socials i no es presentarà a la reelecció com a coordinador comarcal en l’Assemblea que tindrà lloc al proper mes de gener. Considera que la renovació en la direcció comarcal és positiva i que hi ha altres companys capacitats per a dur endavant aquesta tasca.

El balanç que es fa de la presència d’Esquerra Unida a l’Ajuntament de l’Alcúdia és molt positiva i l’objectiu per aquesta propera legislatura és el d’aconseguir una major representació per augmentar la influència en la política municipal. 

El grup municipal de l’Entesa a l’Alcúdia ha estat molt actiu aquests darrers quatre anys presentant múltiples iniciatives i propostes i practicant una oposició constructiva al si de l’Ajuntament. Amb il·lusió i convençuts de que als darrers anys la presencia i el treball a l’Ajuntament de l’Alcúdia ha estat intens i positiu per als ciutadans i ciutadanes, el col·lectiu d’Esquerra Unida de l’Alcúdia va decidir recolzar el projecte d’un “COMPROMÍS PER L’ALCÚDIA” per a les properes eleccions municipals de l’any 2007.

“Compromís per l’Alcúdia” tindrà com objectius principals la millora de la qualitat de vida dels seus habitants, la sostenibilitat ambiental i el respecte al medi ambient, la defensa dels serveis públics davant les privatitzacions realitzades els últims anys o la realització d’un urbanisme sostenible on primen les necessitats reals de la població davant els interessos especulatius. En aquest sentit “Compromís per l’Alcúdia” es comprometrà a impulsar una política d’habitatge on prime la vivenda de protecció oficial i el lloguer destinat a joves i persones d’escassos recursos.

La transparència, austeritat i participació ciutadana en la gestió municipal són alguns altres trets pels que Compromís per l’Alcúdia treballarà en la pròxima legislatura.

Esquerra Unida de l’Alcúdia, que sempre ha apostat per la unió de les esquerres, es felicita pel pacte assolit entre EUPV, Bloc i Verds a nivell autonòmic i vol traslladar aquesta filosofia a l’Alcúdia de forma que en “Compromís per l’Alcúdia” s’integren les sensibilitats d’esquerres, nacionalistes i ecologistes.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a PACO SANZ ENCAPÇALARÀ LA CANDIDATURA D’ESQUERRA UNIDA A L’AJUNTAMENT DE L’ALCÚDIA

  1. Mateo Barba diu:

    Llevo dos años en L’Alcudia y me gustaria colaborar con vuestro grupo.Hasta hace unos años colaboraba con EUPV
    de CARCAIXENT.Os agradeceria que os pusierais en con-
    tacto conmigo y conoceros.Un saludo,y una feliz y fructuosa campaña……………….

Els comentaris estan tancats.