SIXTO: “EL PP SAP QUE LA SEUA DERROTA ELECTORA ESTÀ CADA COP MÉS PROP”

Ricardo Sixto, Secretari d’Organització d’EUPV:L’instrument que estem posant en marxa serà capaç de fer fora a la dreta però, sobre tot, de garantir un futur solidari, just i sostenible per al País Valencià”[@more@]


 


El Secretari d’Organització d’EUPV valora les declaracions del portaveu del Consell, Vicente Rambla, sobre el possible pacte preelectoral de l’esquerra plural com “la prova inequívoca que el Partit Popular veu cada cop més prop la seua derrota electoral”.

 

Sixto considera que “els atacs desesperats del Consell demostren que estan molt preocupats per perdre el poder” perquè “d’això depenen els negocis especulatius, i molt lucratius per a uns quants, als que donen cobertura”.

 

Per contra, el responsable d’organització apunta que “l’instrument que estem posant en marxa serà capaç de fer fora a la dreta de les institucions però, sobre tot, de garantir un futur solidari, just i sostenible per al País Valencià”.

 

“Les necessitats de la immensa majoria de la societat valenciana han vingut trepitjant-se en favor dels interessos crematístics d’una casta acomodada a la que afavoreix exclusivament les polítiques neoliberals aplicades als darrers anys pel PP”.

 

“Garantir una educació pública i de qualitat, posar en marxa un sistema sanitari públic que abaste al conjunt de la població, aturar la cimentació del territori i defensar la unitat i l’ús social de la nostra llengua, entre d’altres, passa per una aposta decidida que Esquerra Unida està disposada a fer, amb la participació ciutadana com a eix fonamental”.

 

Amés, Sixto anuncia que “la primera prioritat d’EUPV serà destapar l’entramat que des de l’administració del PP afavoreix la corrupció”.

 

València, 29 de novembre de 2006

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.