CORRUPCIÓ I CANVI POLÍTIC AL PAÍS VALENCIÀ

MOLLÀ REPLICA A CAMPS QUE “EUPV ASSEGURA EL CANVI I LA FI DELS INTERESSOS URBANÍSTICS DEL PP”

Pasqual Mollà, Secretari de Política Institucional d’EUPV: “Si Fabra acaba sent condemnat Camps haurà d’anar-se’n a casa” per això “l’electorat triarà en maig entre la corrupció i el canvi polític real que assegura EUPV”

[@more@]

El Secretari de Política Institucional d’EUPV, Pasqual Mollà, valora la presència de Francesc Camps al sopar de Castelló i la seua absència a Alcant i València com “una mostra inequívoca de quins són els pilars sobre els que s’assenta el poder de Camps” perquè “el fet que s’haja de recolzar en un imputat” en referència a Carlos Fabra “per poder continuar manant, l’inhabilita per presentar-se davant la ciutadania com una opció de futur”.

“Camps ha lligat el seu futur polític al de Fabra –diu Mollà– i si aquest acaba sent condemnat per frau fiscal i per delictes contra l’administració, com tot sembla indicar, l’actual president de la Generalitat haurà d’anar-se’n a casa”, per això a les properes eleccions l’electorat haurà de triar “entre la corrupció o un canvi polític real a la Generalitat que només l’assegura EUPV”.

Mollà afirma que “això ho sap Camps i aquesta és la vertadera raó per la que carrega constantment contra EUPV i el possible pacte d’esquerres”.

El dirigent d’Esquerra Unida del País Valencià indica que “el president de la Generalitat sap que el 2007 el canvi és més que probable i que perilla el seu executiu però també la seua política. L’esquerra assegurarà un canvi de polítics i de política i això suposa la fi del PP i dels seu interessos urbanístics”.

El responsable de política institucional conclou que “és un orgull per a nosaltres que Camps dedique tots els seus esforços a desqualificar l’estratègia d’EUPV perquè això indica que ho estem fent molt bé”.

València, 28 de juliol de 2006

GABINETE DE PRENSA EU-ENTESA

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.