MARCOS DIU QUE LES SOSPITES DE CORRUPCIÓ EN L’ENTORN ZAPLANA “NO FAN MÉS QUE CRÉIXER”

 La coordinadora d’Esquerra Unida qualifica com un “salt qualitatiu” la possible implicació de SPTA en la trama de les factures falses i li pregunta a Camps si continua assumint l’herència de l’A a la Z del seu predecessor [@more@]La coordinadora d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), Glòria Marcos, ha manifestat aquest matí que “la taca d’oli de les sospites de corrupció i el malbaratament de diners públics creix en l’entorn d’Eduardo Zaplana”, ha dit en relació a la possible ampliació de la trama de factures falses de Terra Mítica a la societat pública de la Generalitat Societat Parc Temàtic d’Alacant (SPTA), implicant a persones de confiança de l’ex president de la Generalitat com ara Vicente Conesa o Antonio Rincón. “Mentre Zaplana reclama respecte per la seua figura pública, la realitat demostra que el seu entorn més proper es vincula cada vegada més a comportaments il·lícits i el treball de la Fiscalia Anticorrupció està palesant que al País Valencià, possiblement, s’ha anat més enllà que en Marbella”, va explicar. “El fet que una empresa pública estiga implicada en el tema de les factures falses és un pas endavant molt greu, un salt qualitatiu, i ara s’explica per què el PP i en especial Zaplana havien insistit en la fórmula d’empreses públiques que es gestionen pel dret privat i son opaques al control polític de l’oposició. Afortunadament, però, la Justícia està aconseguint que es pose un poc de llum en tot aquest tema”, va assenyalar la candidata a la presidència de la Generalitat d’Esquerra Unida, qui va insistir en què Zaplana queda “en una situació extremadament compromesa”. A continuació, Marcos li va plantejar al president de la Generalitat, Francisco Camps, “si continua assumint de l’A a la Z tot el que havia fet Zaplana i el seu entorn en Terra Mítica. Que tinga clar, Camps, que si no ajuda a esclarir tot aquest tema serà el responsable polític, como a màxim dirigent del PP del País Valencià, del que diguen els tribunals”. València, 27 de desembre de 2006.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.