EU SALUDA QUE S’ESTIGA ACABANT “AMB LA IMPUNITAT DE LA CORRUPCIÓ”

 

La coordinadora de la formació, Glòria Marcos, diu que les denúncies de pagament de comissions a Xàbia “demostren que hi ha una realitat que ja no es pot ocultar més temps”

 [@more@]La coordinadora d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), Glòria Marcos, ha saludat com un fet “molt positiu” l’acumulació d’investigacions relacionades amb els casos de corrupció i també les denúncies sobre aquesta qüestió, arrel de la darrera informació sobre el possible pagament de comissions a Xàbia per obtenir una contrata de fem, perquè amb tot això “creguem que s’està acabant amb la impunitat de la corrupció”. “Fins ara la sensació era que estàvem arribant a uns nivells escandalosos de corrupteles i autèntics escàndols, però també es tenia una certa percepció d’impunitat en eixos comportaments. Als darrers temps, però, hi una reacció ciutadana, policial i judicial que ens sembla molt saludable”, va agregar. Marcos va assenyalar que en els possibles intents de suborn a Xàbia i la forma de realitzar-se “hi ha una realitat que no es pot ocultar més temps per això és tan important que vagen eixint a la llum eixos comportaments i es vaja acabant amb ells”. “En tot cas, encara que Francisco Camps i el seu govern continuen amb la seua política d’obscurantisme i de negar la realitat, la corrupció està esguitant de manera important al Partit Popular”, va dir, i va afegir: “Ara el que resta, en aplicació del que ha dit hui mateix Ángel Acebes, secretari del Partit Popular, és que a aquells càrrecs sobre els que hi ha sospites se’ls inhabilite ràpidament i que eixa pràctica s’estenga al País Valencià. Si no ho fan estarem davant d’un nou episodi d’hipocresia política”, conclogué. València, 20 de desembre de 2006

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.