ESQUERRA UNIDA CONSIDERA “INTOLERABLE” LA “MANCA DE RESPECTE DEL PP PER LES DECISIONS JUDICIALS”

Josep Bort, diputat provincial de la formació, alerta que el suport a l’alcalde de Vila-real és un precedent molt perillós que posa en perill “la credibilitat de tots ajuntaments”[@more@]    Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), a través del seu diputat provincial, Josep Bort, ha qualificat com a “intolerable” el que considera una “manca absoluta de respecte per part del PP cap a les decisions judicials” en referència al suport de la direcció autonòmica i provincial dels populars a l’alcalde de Vila-real, condemnat pel Tribunal Suprem per un delicte de prevaricació. “No és acceptable de cap de les maneres l’espectacle d’importants membres de la direcció popular, incloent algun conseller, donant suport en el plenari a l’alcalde contra una resolució dels jutges. Es tracta d’un acte quasi de desacatament, però no resulta estrany quan una de les persones beneficiades per aquest criteri és el president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, qui ja està marcant el camí a seguir pel partit quan arriben les sentències desfavorables. Ens sembla increïble”, va explicar. Bort va alertar que el suport del PP “és un precedent molt perillós perquè significa que tot val, que tot està bé, si el càrrec afectat per les decisions judicials és del meu partit, posa en perill la credibilitat de tots els ajuntaments i suposa una indefensió per als ciutadans”. “Ací ha hagut una sentència del Suprem i si el PP acomplira mínimament el que era el seu codi ètic o les paraules del propi secretari general, Mariano Rajoy, l’alcalde no hauria de continuar al seu càrrec”, va argumentar, i va afegir que “l’actual moment és molt delicat i el conjunt de la política s’està jugant la confiança i la credibilitat davant els ciutadans. En eixe context, l’episodi de Vila-real és molt perillós”. València, 28 de novembre de 2006 GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.