EUPV CULPA AL CONSELL PER PERMETRE L’AMPLIACIÓ DEL PORT DE CAMPOMANES EN CONTRA DELS SEUS PROPIS INFORMES


 

Lluís Torró, candidat d’EUPV a Les Corts per Alacant: “La mobilització ciutadana, amb forta presència d’EUPV de la Marina Baixa,  demostra que no quedarà impune cap irregularitat encara que compte amb el vist-i-plau del Consell”

[@more@]

 

El cap de llista d’EUPV a Les Corts per les comarques del sud, Lluís Torró, considera que el que està passant amb l’ampliació del Port de Compamanes a Altea “és propi d’un estat totalitari on a pesar de les il·legalitats, dels informes negatius i de la mobilització ciutadana, l’empresa continua perpetrant la destrucció de la costa amb el beneplàcit del Consell”.

 

Torró recorda que durant dos anys les obres s’han portat endavant de manera irregular i que la paralització “només va ser una cortina de fum perquè les obres d’ampliació del port s’han tornat a reanudar sense que hagen canviat les condicions, danyant el fons marí i destruint la praderia de Posidonia oceanica que la Declaració d’Impacte Ambiental exigeix respectar”.

 

El candidat d’EUPV afirma que “aquesta situació no pot explicar-se més que des de la tolerància de les administracions implicades (Direcció General de Costes i Conselleries de Territori i d’Infrastructures) que no actuen amb per parar les obres definitivament, fer complir els requeriments legals i sancionar a l’empresa responsable”.

 

El candidat d’es

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.