SAGUNT: SERVEI D’AIGÜES

SIXTO: “EUPV NO VOL CAP SOCI QUE PRACTIQUE LA MATEIXA POLÍTICA QUE LA DRETA”

Ricardo Sixto, Secretari d’Organització d’Esquerra Unida del País Valencià: “El Bloc i el PSPV han demostrat amb la privatització del servei d’aigües de Sagunt que no són de fiar”

[@more@]

El Secretari d’Organització d’EUPV, Ricardo Sixto, ha advertit a Bloc i PSPV avui que “Esquerra Unida combatrà les polítiques de dretes les faça qui les faça” com en el cas de “la privatització del servei d’aigües a Sagunt” on socialistes i nacionalistes han coincidit amb el Partit Popular.

“La privatització del servei –assegura Sixto– ens demostra que Bloc, PSPV i PP comparteixen un mateix model de gestió que Esquerra Unida no comparteix en absolut” i, a més, “ara ja sabem que els nostres socis de govern a Sagunt no tenen paraula perquè han incomplit un pacte de govern escrit i signat”.

Sixto assegura que “no es tracta d’un tema merament local” i espera que “les direccions de País de les dos formacions facen rectificar els seus grups polítics a la ciutat del Camp de Morvedre” perquè si no es així “entenen que tenen la mateixa paraula i compareteixen la mateixa política”.

En referència al Bloc, el Secretari d’Organització d’EUPV afirma que “EUPV no vol cap soci que practique la mateixa política que la dreta” i en aquestes condicions “no val la pena parlar ni de llistes ni de res. Per a Esquerra Unida és fonamental la coherència i la política es demostra dia a dia, a les institucions i al carrer`”. Sixto es pregunta “amb quina cara ens poden dir ara que estan pels serveis públics”.

Pel que fa als socialistes, el responsable de la formació d’esquerres indica que “per a nosaltres és més important canviar de política i secundari canviar els polítics. Si el PSPV pensa continuar amb el model del Partit Popular, EUPV no serà còmplice d’aquest desgavell ni a Sagunt ni cap altra institució”.

València, 28 de juliol de 2006

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.