ACTIVITATS DE LA COLLA

  • Desaladora de l’Alacantí – Marina Baixa
  • Nou PGOU del Campello
  • Desprotecció de les Puntes de Gosàlvez
  • Pins arrencats per la circumval·lació d’Alacant i el Campel
  • Programa Agua
  • Xerrada "Els Drets Lingüístics al País Valencià
  • Fireta de Sant Jaume

[@more@]

Amigues/amics, per no perde el contacte, vos informem d’algunes d’alguns temes en el que la Colla està treballant aquests dies d’estiu:

Desaladora de l’Alacantí – Marina Baixa. Estem revisant la poca documentació que ens han facilitat des de l’Ajuntament del Campello. Hem demanat que l’Institut d’Ecologia Litoral emetesca un informe urgent sobre l’abocament de la salmorra resultant a la desembocadura del riu Montnegre, ja que el tèrmini de presentació d’al·legacions finalitza el dissabte 1 de juliol. També esperem que ens done temps de recollir les col·laboracions d’altres companys ecologistes que ja han treballat les desaladores. Hem de dir-vos que tant el PP com el regidor trànsfuga Vicente Rubio, que tant obertament es fan manifestar en contra d’aquesta desaladora, ars són els més fermes defensors de la mateixa, no qüestionant ni demanat estudis sobre el lloc de vessament dels residus de la desalació (pels camps de golf ?, per les 120.000 habitants del nou PGOU ?).

Nou PGOU del Campello. El regidor responsable d’Urbanisme, el trànsfuga Vicente Rubio, ha anunciat recentment en els mitjans de comunicació que l’aprovació per a una nova exposició al públic es protarà al ple de finals de juliol. Però les al·legación presentades a la primera versió del PGOU el Nadal passat encara no han estat contestades, malgrat que va anunciar que ho farien en el mes d’abril passat. Sabem que des de la Conselleria de Territori i Habitatge s’han emés informes no molt favorables a aspectes medi ambientals de l’anterior verisó del Pla, aixì que estarem atents a la nova de la que que encara no s’ha donat a conèixer res, llebvat de l’anunci de dos camps de golf, un dels qual volen situar-lo al voltant de la zona que han demanat desprotegir de les Puntes de Gosàlvez. http://www.colla.cat/campm009.html.

Desprotecció de les Puntes de Gosàlvez. La Colla ha recurrit a la Conselleria de Territori i Habitatge per a que rebutjen la petició de desprotecció de les Puntes de Gosàlvez aprovada pel PP i el trànsfuga Vicente Rubio. Encara no hem tingut resposta al nostre escrit. . http://www.colla.cat/campm009.html.

Pins arrencats per la circumval·lació d’Alacant i el Campello. Les obres d’aquesta circumval·lació van desenvolupant-se amb gran rapidesa arrencant-se arbres de zones agrícoles i pins de les Puntes de Gosàlvez. Sobre aquests desforestació, la Colla ha preguntat a l’Ajuntament les mesures compensatòries que es pensen aplicar, però, com sol passar, encara no hem tingut cap resposta al respecte. http://www.colla.cat/campm010.html.

Programa Agua. Relacionat amb la desaladora, el dilluns 26 de juny hi ha una xerrada a la Biblioteca Municipal del Campello, a les 20 hores, sobre el Programa Agua del Ministeri de Medi Ambeint.

Xerrada "Els Drets Lingüístics al País Valencià". Organitzada per Aacció Cultural del País Valencià amb la col·laboració de la Colla. Dimarts 27 de juny, a les 20:30 hores, a la Biblioteca Municipal del Campello.

Fireta de Sant Jaume. Junt amb altres associacions del Campello ja portem unes setmanes organitzant aquesta festa, la qual tindrà lloc el cap de setmana del 22 i 23 de juliol.a la plaça del Poble. És una festa tradicional de la que ja us enviarem el programa més endavant. http://www.colla.cat/firsajau.html.

Feu arribar aquest correu a qui cregueu puga interessar.

Salut i frescoreta,

La Colla

http://www.colla.org

(Si no voleu rebre més e-mails de la Colla perdoneu la intromissió, i feu-nos-ho saber dirigint un e-mail a colla@colla.org. Gràcies.)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.