ESQUERRA UNIDA DENUNCIA AL CONGRÉS LA SITUACIÓ DEL PAS A NIVELL D’ALFAFAR

La diputada Isaura Navarro pregunta al govern si li sembla bé la no eliminació d’aquesta instal·lació i si  el problema és l’existència “d’un altre tipus de prioritats”

[@more@]

La diputada d’Esquerra Unida-Izquierda Unida en el Congrés dels Diputats, Isaura Navarro, ha presentat una sèrie de preguntes sobre la situació del pas a nivell a la localitat d’Alfafar del tren de rodalies, una infrastructura que encara està en funcionament “malgrat les queixes i les reclamacions dels veïns des de fa molts anys i malgrat les promeses dels diferents governs en el sentit de fer desaparèixer un pas perillós i unes vies que són una autèntica barrera per a Alfafar i la resta de poblacions de l’entorn”. “Malauradament”, denuncià la diputada, “aquest tipus d’actuacions no han estat en l’agenda del PP, quan governava a Madrid, ni tampoc del PSOE”.

 

Així les coses, Navarro ha dirigit una sèrie de preguntes al govern on planteja si l’executiu estatal té previst oferir una solució al pas a nivell. També es pregunta si el govern considera raonable la situació de la infrastructura i, per tant, no és necessari el soterrament o, pel contrari, si es pensa en aquesta possibilitat però no s’executa perquè “hi ha un altre tipus de prioritats econòmiques i d’infrastructures”. “Hem de recordar que la nostra formació va presentar una esmena als pressupostos en aquesta línia i va ser rebutjada pels dos grans partits. Ara que arriba la campanya electoral esperem que no tornen a fer promeses que no tenen intenció de complir. El que volen els veïns són realitats”, va afegir.

 

En tot cas, la diputada avançava que “qualsevol dels dos escenaris ens semblaria intolerable. El pas a nivell d’Alfafar és una instal·lació decimonònica, perillosa i inacceptable en un nucli de població tan densament poblat com aquell i hauria de ser una prioritat del govern de l’Estat actuar allí i en poblacions amb problemes semblants”.

 

València, 30 de gener de 2007

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.