MARCOS: “UN GOVERN PLURAL I D’ESQUERRES GARANTIRÀ LA QUALITAT DEMOCRÀTICA TANT A CATALUNYA COM AL PAÍS VALENCIÀ”

Glòria Marcos, Coordinadora d’EUPV, alerta sobre "els acords contranatura en funció dels interessos de Madrid que hem patit al País Valencià amb l’Estatut i que tenen conseqüències molt negatives"[@more@]

La Coordiandora de la formació d’esquerres confia en què "els previsibles bons resultats de ICV-EuiA possibilitaran un nou govern plural i d’esquerres a Catalunya, una formula que garanteix una alta qualitat democràtica i que des del País Valencià valorem de manera molt positiva".

Marcos està convençuda que "en maig de 2007 hi haurà un tomb al País Valencià del que participarà Esquerra Unida i serà molt més fàcil entendre’s amb un govern plural i d’esquerres a Catalunya que amb un de qualsevol altre signe polític". També destaca "la coherència de la coaliació d’ICV-EuiA en la defensa de les polítiques socials avançades i l’estabilitat del govern. El nostre referent a Catalunya ha estat la peça angular del govern tripartit".

La Coordinadora considera imprescindible que "la pluralitat a la societat es reflexe també a les institucions" perquè "és la única manera de garantir el control efectiu i diari de la ciutadania sobre l’acció de qualsevol govern".

De la mateix manera, la líder de la formació d’esquerres alerta "sobre els acords contranatura en funció dels interessos de Madrid, una experiència que hem patit al País Valencià pel que fa al pacte de l’Estatut i que tenen conseqüències molt negatives per a la credibilitat dels qui s’arroguen la representativitat de part de l’esquerres i per a la mobilització de l’electorat progressita".

València, 31 d’octubre de 2006

GABINET DE PREMSA EU-ENTESA

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.