MARCOS RETRAU L’ACTITUD “ABSOLUTISTA” DEL PP EN “VOLER QUE S’IDENTIFIQUE LA COMUNITAT AMB LES SEUES SIGLES”

La coordinadora d’Esquerra Unida diu que els populars estan manipulant “els sentiments de la gent cap a la seua llengua, el seu territori o el seu equip de futbol per a traure benefici polític i econòmic”

[@more@]

Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), a través de la seua coordinadora, Glòria Marcos, ha criticat el que considera una posició “absolutista i totalitària” del Partit Popular valencià en pretendre que s’identifique “la Comunitat i tot el seu imaginari col·lectiu amb els interessos i les sigles del partit”. “Es tracta d’una pretensió que va molt més enllà del pensament únic: és un intent de laminar qualsevol rastre de pluralitat o dissidència al País Valencià i qualsevol posició que no siga la del Partit Popular sota el pretext que els interessos i les aspiracions de tots els valencians són les seues”, va afegir.

Marcos va especificar que els populars “estan manipulant els sentiments benintencionats i sincers de la gent cap a la seua llengua, el seu territori i el seu equip de futbol per a aprofitar-se políticament i traure’n rèdits electorals i econòmics per a ells i el seu entorn”. “Per això hem d’advertir a la gent que l’actual govern ni estima la nostra llengua i cultura, perquè no la usen quasi mai, ni estima la terra, perquè estan contribuint a arrassar-la, i tampoc no tenen una gran estima pel València CF més enllà de veure’l com una excusa per a fer diners o, com el propi president de l’entitat reconeixia, per a fer el gran pelotàs. Res més”, va explicar.

“El PP no treballa en favor del País Valencià, de les seues entitats i dels seus habitants. Treballa en favor de l’especulació, la manipulació, la mentida i els propis interessos”, va concloure la dirigent d’esquerres, qui va mostrar el seu suport a l’oposició mantinguda pels grups d’Esquerra Unida a l’ajuntament de València i a les Corts Valencianes “en contra de maniobres especulatives fetes jugant amb el nom del València i el sentiment dels aficionats”.

València, 27 d’octubre de 2006

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.