LA GESTIÓ DE LA SEQUERA TANCARÀ LES JORNADES D’ESQUERRA UNIDA-VERDS-L’ENTESA AL VOLTANT DE L’AIGUA

Ribó demana que es busquen solucions “tècniques, viables i sostenibles en el temps” i insta el PP a abandonar “la demagogia i l’electoralisme”

[@more@]

L’ús racional de l’aigua i les millors manera d’afrontar la gestió de les sequeres seran les dues qüestions principals de l’última de les jornades de treball i debat organitzades pel grup parlamentari d’Esquerra Unida-Verds-l’Entesa al voltant del tema de l’aigua. Aquesta jornada final arrencarà demà dimarts, a les 19,30 hores al Col·legi Major Rector Peset (Plaça Forn de Sant Nicolau, 4) i comptarà amb la presència de Francesc La Roca (Fundació Nova Cultura de l’Aigua), Ernest Blasco (Unió de Llauradors i Ramaders), José Pasqual Fortea (comunitat de regants de Sueca) i Mario Giménez (Seo-Birdlife). Miguel Ángel Pavón, de l’Associació Amics dels Humedals del Sud d’Alacant, farà la presentació i moderarà els debats, mentre que el portaveu adjunt d’Esquerra Unida-Verds-l’Entesa, Joan Antoni Oltra, s’encarregarà de la cloenda.

El portaveu a les Corts de la coalició, Joan Ribó, destacava la importància del problema concret de la sequera i manifestava l’interès de les jornades per trobar “solucions tècniques, viables i sostenibles en el temps, una circumstància que, lògicament, té a veure també amb un ús racional de l’aigua”. “El que ja sabem que no es pot fer en període de sequera, i és el que està fent el PP, ha estat ampliar la demanda de forma exponencial amb l’exigència afegida de transferències hídriques”, va explicar, al temps que va instar els populars a “abandonar la demagogia i l’electoralisme” en el tema de l’aigua perquè “es tracta d’una matèria sensible i ens estem jugant molt”.

València, 23 d’octubre de 2006

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.