MARCOS: “ZAPLANISTES I CAMPSISTES SIGNEN LA PAX ROMANA PER REPARTIR-SE EL TERRITORI I EL NEGOCI”

Glòria Marcos, Coordinadora d’Esquerra Unida del País Valencià: “L’acord l’ha forçat la visita de Rajoy que ve al País Valencià a beneir les corrupteles del PP valencià”

[@more@]

La Coordinadora d’Esquerra Unida del País Valencià, Glòria Marcos, considera que “l’acord entre campsistes i zaplanistes” sobre la candidatura d’Alacant que sembla abastar la negociació de totes les llistes del PP suposa “una pax romana per repartir-se el territori i el negoci”.

“Les dos famílies del Partit Popular –diu Marcos– tenen moltes coses a amagar” en referència a les imputacions a l’alcalde d’Alacant i a Terra Mítica “i per això han optat per acordar tapar-se les vergonyes uns a altres per continuar fent-se amb el pastís”.

La Coordinadora d’esquerres assegura que “les suposades diferencies entre uns i altres desapareixen quan veuen perillar els negocis fàcils en base a l’especulació i la destrucció del territori. Les baralles a les que hem assistim fins ara eren només fruït dels interessos particulars”.

Marcos creu que “l’acord l’ha forçat la visita de Rajoy que ve al País Valencià a beneir les corrupteles del PP valencià” i li reclama al líder de la dreta espanyola que diga “si comparteix el model de manca d’ètica política, manipulació informativa i especulació immobiliària que Zaplana i Camps han imposat al nostre territori”

Pel que fa al nomenament com alcaldable per Alacant de Luis Díaz Alperi, Marcos afirma que “Alacant no mereix suportar que el nom de la ciutat es veja arrossegat per les malifetes d’aquest personatge” i es mostra convençuda que “els ciutadans i ciutadanes depuraran a les urnes, fent-lo fora de l’alcaldia, les responsabilitats polítiques que se’n deriven dels presumptes greus delictes de la seua gestió”.

València, 28 de setembre de 2006

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.