EU-VERDS-L’ENTESA DIU QUE L’OFERTA DE PACTE SOBRE EL TERRITORI ÉS “ELECTORALISME PUR I DUR”

El portaveu de la coalició, Joan Ribó, lamenta que la iniciativa “arriba massa tard” i diu que les manifestacions de González Pons revelen que l’opinió pública “està molt preocupada per la destrucció del medi ambient”

El síndic portaveu del Grup Parlamentari d’Esquerra Unida-Verds-l’Entesa, Joan Ribó, ha posat en dubte les bones intencions i la credibilitat de l’oferta del conseller de Territori i Habitatge, Esteban González Pons, de fer un pacte per compaginar desenvolupament i medi ambient i l’ha qualificat com a “electoralisme pur i dur”. “En un altre context, nosaltres estaríem oberts a fer un pacte i veure les condicions per preservar el territori, però amb tot el que ha passat durant l’etapa de govern del PP, especialment durant el període de Rafael Blasco, la credibilitat del PP en aquesta matèria no existeix i es tracta d’una forma de fer electoralisme, a pocs mesos de les eleccions, amb un tema que mai no els ha importat en absolut”, va argumentar.

Ribó, per tant, va considerar que l’oferta del PP “arriba massa tard com per a ser tinguda en compte, però les manifestacions del conseller revelen també que els populars estan sofrint un desgast molt important per la seua actitud depredadora cap al medi ambient i pel patrocini de l’urbanisme. De fet, estem convençuts que l’opinió pública, o almenys una part molt substancial, està molt preocupada per la destrucció del medi ambient”. “D’ací”, conclogué, “la preocupació del PP per fer un llavat de cara i combatre la molt mala imatge que ha estat generant tots aquests anys”.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.