ARNAL: “EL PP NO ESTAVIA AIGUA PERQUÈ AIXÍ FA FORTUNA EL SEU MISSATGE PROTRANSVASAMENT”

Carles Arnal, diputat ecologista de l’Entesa Corts: “Mentre altres comunitats decreten mesures per estalviar aigua la Generalitat Valenciana legisla per impulsar més camps de golf, projecte de llei que es tramitarà al setembre”

El diputat de Els Verds-EU-Entesa, Carles Arnal, assegura que “mentre altres comunitats autònomes prenen mesures contra la sequera decretant mecanismes per estalviar aigua” com Andalusia, Catalunya “i fins tot Madrid, governada pel PP” la Generalitat Valenciana “continua impulsant grans projectes urbanístics i camps de golf que multiplicaran el consum d’aigua, com demostra que el primer projecte de llei que es debatrà al setembre és el del golf”.

Arnal anuncia que interpel·larà el Consell “per a que especifique les mesures d’estalvi, eficiència i racionament d’aigua adoptades davant la sequera ocasionada per les baixes reserves hídriques i les escasses plutges. Mesures d’estalvi i de conscienciació de la població, fins ara, totalment inexistents”.

El diputat ecologista sospita que “al PP li interessa i sembla fomentar, amb la seua inactivitat, l’agreujament de la sequera per poder així continuar manipulant l’opinió pública de manera partidista en la seua creuada per reclamar un aigua de fora que ací la Generalitat Valencia malbarata”.

“Les campanyes de propaganda partidista –diu Arnal– així ho demostren, saben que el seu missatge publicitari no fa fortuna en la societat si no ve acompanyat de la sequera i per això estan tant contents amb la greu situació d’aquest any. D’altra manera, estarien prohibint els usos superflus i sumptuosos de l’aigua de manera immediata com fan altres comunitat més conscienciades”.

“Però ells mateixa cauen en una contradicció insalvable mentre reclamen aigua de fora alhora que no fan res per evitar que s’esgoten els recursos propis. La irresponsabilitat del govern de la Generalitat està condemnant l’agricultura”.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.